Konténer magánszemélyeknek

Felújítás, lomtalanítás, kertszépítés? Mindegyikre van egy kiváló konténeres megoldásunk, akár 59 percen belül.

Konténer szállítás menete

Felkészült munkatársunk néhány kérdéssel felméri az ön igényeit, és a lehető legkorábban, vagy a megbeszélt időpontra küldi a megfelelő méretű konténert. Az igényfelmérés az alábbiakból áll.

Mummer konténer ügyfélszolgálat

Telefonos felmérés

Munkatársunk kérdezni fogja a következőket: elszállítandó hulladék típusa és mennyisége, konténer használatának időtartama, valamint a konténer pontos elhelyezése közterületen vagy saját ingatlanon történik-e, és az ehhez kapcsolódó részletek.

Ki-, és elszállítás

A kiszállítás alkalmával lehet egyeztetni a sofőrünkkel, akik készségesen, minden kérdésére választ fog adni. Miután végzetek a rakodással, kérjük, hívja fel a +36 30 6090 999 -es telefonszámot, hogy az elszállítást és fizetést megbeszéljék.

Konténer hulladék
Konténer hulladék telep

Hulladék lerakása hitelesített lerakóba

Az élhető környezet hívei vagyunk, így minden hulladékot az annak leginkább megfelelő hitelesített lerakóba szállítjuk, ahol az illetékesek semlegesítik, vagy előkészítik újrafelsználásra. Valljuk, hogy "A bolygónkat unokáinktól kaptuk kölcsön."

Hívjon minket és kérjen árajánlatot most!

Építési törmelék, vegyes és zöld hulladék elszállítás.

Megbízható kiszolgálás és teljeskörű ügyintézés az ön kényelme érdekében. Konténer szállítás Pécsett és Baranyában elégedettségi garanciával.

59 perc alatti kiszállítás

A legtöbb esetben akár ilyen gyorsak is vagyunk, hogy egy megkezdett munka - legyen szó bontásról vagy pakolásról - gördülékenyen haladjon.

Elégedettségi garancia

Aki egyszer a Mummer Konténert választotta, az máskor is minket fog hívni. Az elégedettségét szakértelmünk és tudásunk garantálja.

Környezettudatos vállalkozás

Minden hulladékot a megfelelő, hivatalos hulladéklerakóba viszünk kezelésre, semlegesítésre, ezzel óvva környezetünket a szennyezéstől.

30+ év tapasztalat

Immár családi vállalkozásunk és korábbi elődje az első konténeres cég volt Pécsett. Töretlen lelkesedésünknél már csak szakértelmünk nagyobb.

Precíz sofőrök

Munkatársaink pontosan érkeznek, és nagy körültekintéssel járnak el mind a ki-, és elszállítás alkalmával, figyelnek a biztonságra.

1000+ elégedett ügyfél

Az évek alatt bebizonyítottuk már számtalan alkalommal, hogy a kiérdemelt bizalmat magas színvonalú szolgáltatással háláljuk meg.

Teljeskörű ügyintézés

Önnek csak az a dolga, hogy hívása alkalmával elmondja igényeit, mi pedig mindent intézünk, ami a konténer szállításhoz szükséges.

Kedves kiszolgálás

Nálunk azt fogja érezni, hogy ön az első számú ügyfél, legyen szó az első, vagy már a sokadik közös munkáról, kiszállításról.

Hívjon minket és kérjen árajánlatot most!