konténer üzleti ügyfeleknek

Megoldjuk vállalkozása számára a hulladék konténeres elszállítását személyre szabottan, egyedi árképzéssel.

CÉGE KONTÉNERES PARTNERE: MUMMER KFT.

Üzleti ügyfeleinknek hosszú távú együttműködés során saját igényeikre szabott konténer szállítást végzünk egyedi áron, kiemelt figyelmet fordítunk a kéréseik teljesítésére, hogy a hulladék konténeres elszállítása ne teher, hanem egy sikeres üzleti kapcsolat legyen.

Pécsi építkezés

Az építkezések támogatója

Bontás, felújítás vagy új építkezés alkalmával a keletkező nem kívánatos földet, építési törmeléket gyorsan, és rugalmasan elszállítjuk. Alkalmazkodunk a munka üteméhez, hogy hatékony maradjon a munkavégzés.

Tiszta telephelyek

Minden cég más: eltérőek a telephelyeken keletkezett hulladékok, és eltérő igények alapján kell a szállítást végezni. Célunk, hogy minden telephely igényét a nekik leginkább megfelelő módon elégítsük ki, legyen szó nagyobb vagy akár több kisebb konténer együttes kihelyezéséről, cseréjéről.

Tiszta Pécsi telephely
Konténer szállító teherautó

Kiszámíthatóság, hosszútáv, siker

Elmondhatjuk, hogy megannyi pécsi és baranyai cég választott minket, közülük sokakkal nemcsak sokéves, hanem már évtizedes a kapcsolat. Véleményünk szerint a közös munka sikeressége a rendszeres kommunikáción és az elvárásoknak megfelelő teljesítésen alapul.

Hívjon minket és kérjen árajánlatot most!

Építési törmelék, vegyes és zöld hulladék elszállítás.

Megbízható kiszolgálás és teljeskörű ügyintézés az ön kényelme érdekében. Konténer szállítás Pécsett és Baranyában elégedettségi garanciával.

59 perc alatti kiszállítás

A legtöbb esetben akár ilyen gyorsak is vagyunk, hogy egy megkezdett munka - legyen szó bontásról vagy pakolásról - gördülékenyen haladjon.

Elégedettségi garancia

Aki egyszer a Mummer Konténert választotta, az máskor is minket fog hívni. Az elégedettségét szakértelmünk és tudásunk garantálja.

Környezettudatos vállalkozás

Minden hulladékot a megfelelő, hivatalos hulladéklerakóba viszünk kezelésre, semlegesítésre, ezzel óvva környezetünket a szennyezéstől.

30+ év tapasztalat

Immár családi vállalkozásunk és korábbi elődje az első konténeres cég volt Pécsett. Töretlen lelkesedésünknél már csak szakértelmünk nagyobb.

Precíz sofőrök

Munkatársaink pontosan érkeznek, és nagy körültekintéssel járnak el mind a ki-, és elszállítás alkalmával, figyelnek a biztonságra.

1000+ elégedett ügyfél

Az évek alatt bebizonyítottuk már számtalan alkalommal, hogy a kiérdemelt bizalmat magas színvonalú szolgáltatással háláljuk meg.

Teljeskörű ügyintézés

Önnek csak az a dolga, hogy hívása alkalmával elmondja igényeit, mi pedig mindent intézünk, ami a konténer szállításhoz szükséges.

Kedves kiszolgálás

Nálunk azt fogja érezni, hogy ön az első számú ügyfél, legyen szó az első, vagy már a sokadik közös munkáról, kiszállításról.

Hívjon minket és kérjen árajánlatot most!